ALS Dorp

Visuel Fal's village NL

Het ALS Dorp

We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor een gloednieuw evenement: Het FAL Dorp. Na de ontbijtjes aan het begin van het jaar, is dit een nieuwe gelegenheid om samen te komen. We nodigen jullie uit om een gezellige en feestelijke moment door te brengen in Ter Kamerenbos, in Brussel, tussen 19 en 21 augustus 2022.

Dit evenement bestaat uit het creëren en animeren van een ruimte gewijd aan de Anna Lindh Foundation. We willen samen met jullie een echte ontmoeting- en uitwisselingsplek creëren.

Het FAL Dorp zal deel uitmaken van een groter evenement, Nomadische Theaters (15de editie van een theater- en straatkunst festival) georganiseerd op initiatief van de Stad Brussel, door de Bedrijf des Nouveaux Disparus, leider van het Belgische netwerk van de Anna Lindh Foundation. Dit evenement trekt jaarlijks meer dan 20.000 toeschouwers.

We nodigen jullie graag uit om de Anna Lindh Foundation te komen voorstellen, evenals de activiteiten/specifieke kenmerken van de leden van het Belgische netwerk, uw structuren en/of uw associaties dus.

Concreet, tijdens deze dagen die u worden aangeboden, zullen jullie informaties en/ of activiteiten beschikken. Dit zal een gelegenheid zijn om jullie activiteiten bekent maken aan een breder publiek en aan de verschillende leden van het FAL-netwerk.
Het is heel goed mogelijk om korte, leuke activiteiten te organiseren, om zowel ouders als kinderen naar uw projecten binnen de Anna Lindh Foundation aantrekken.

Praktische informatie :

Uurrooster :

  • Vrijdag 19 augustus van 16.30 tot 20.00.
  • Zaterdag 20 augustus van 13.30 tot 20.00.
  • Zondag 21 augustus van 13.30 tot 19.00.

Logistiek :

Wij zorgen voor de logistiek (tent, elektriciteit, tafels en stoelen), jullie hoeven alleen maar jullie werk te komen presenteren via een info- of animatiestand. Dit is uiteraard gratis.

Om in te schrijven :

Als het project je betovert en jullie willen meedoen, stuur dan  een e-mail naar falbelgium@lesnouveauxdisparus.com.