Euro-Mediterraanse Stichting voor de dialoog tussen culturen

9de editie “Euromed prijs voor dialoog”

Posted on 10/06/2014

In het kader van de 10de verjaardag van de Anna Lindh Stichting organiseert de Anna Lindh Stichting en de Fondazione Mediterraneo de 9de editie van de “Euromed prijs voor Dialoog” met als thema “sociale aanpassing en creativiteit”. Dit zal doorgaan in oktober 2014 in Napels, Italië.

Het doel van de ALS Euro-Med prijs is het erkennen van prestaties door individuen en organisaties, die strijden voor het bevorderen van intercultureel dialoog in de Euro-Mediterrane regio.

De winnaar krijgt een financiële bijdrage van 5.000€ ter erkenning van zijn werk op vlak van intercultureel dialoog in de Euro-Med regio en een trofee die zal worden uitgereikt door de Euro-Med Award Jury tijdens een prestigieuze ceremonie.

Kandidaten voor de Award kunnen zowel individueel of als organisatie worden genomineerd. Alle kandidaten moeten uit een van de lidstaten van het Euro-Mediterrane partnerschap komen. Organisaties worden verzocht hun kandidatuur op te sturen voor 30 juni 2014 om middernacht (plaatselijke tijd in Caïro).

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om uw kandidatuur op te stellen